Udgivet i Skriv en kommentar

Intet nyt er godt nyt… eller?

Er jeg gået “kuglepenamok”?

 

JA det tror jeg nok lige jeg er… jeg har ihvertfald brugt den sidste måneders tid på at lave kuglepenne. Det er blevet til nogle stykker og min “The Thin Blue Line” model blev ret hurtigt udsolgt.

Da jeg alligevel skulle købe stumper hjem til at lave nogle flere af dem kom jeg, ved “et uheld”, til at købe nogle helt unikke, spændende og absolut anderledes kuglepennekit… her tænker jeg specielt på mine riffel-, kort- og brandmands kuglepenne.

Jeg syntes de er fantastiske og det bedste af det hele er, at jeg har flere spændende modeller på lager… bare vent og se ?

 
 

Jeg har også brugt lidt for meget tid på at rette tekniske og praktiske fejl og mangler ved webshoppen. Den har givet mig mange udfordringer og jeg har ofte tænkt om jeg har kastet mig ud i et for stort og ambitiøst projekt, om jeg bare skulle droppe det igen. Lige nu ser det dog ud til at det kører…  og jeg håber jeg kan trække mig tilbage til værkstedet.

 

Efter alle de kuglepenne og fejlrettelser var det ved at være tid til at lave lidt andet. I løbet af sidste uge har jeg drejet et traditionelt og meget stilrent fad i svmpeangrebet Bøgetræ og en rustik barkskål i Asketræ.

 

 
De omtalte kuglepenne, fadet og skålen kan købes i butikken

Skriv et svar